Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Heerhugowaard

Uitvaart in Heerhugowaard

Gelegen naast de doorgaande weg van Heerhugowaard naar Obdam ligt Uitvaartcentrum Heerhugowaard. De uitgelezen plek voor een stijlvolle uitvaart in Heerhugowaard. Het strakke, moderne gebouw biedt binnen een warme sfeer, met kleurrijke meubels en natuurlijke elementen in de afwerking van de muren. Voorzien van alle moderne faciliteiten kunt u een afscheid realiseren waar de aanwezigen allen een goed gevoel aan overhouden, ondanks al het verdriet. Samen het geleefde leven van de overleden dierbare in woorden en beelden laten herleven. Samen herinneringen ophalen, samen naar mooie, passende muziek luisteren en naderhand nog samen het verdriet delen. Een uitvaart in Heerhugowaard kan, hoe zwaar een afscheid ook is, ook heel waardevol zijn.

Goed geregelde uitvaart in Heerhugowaard

Een uitvaart moet vooral goed geregeld zijn, pas dan kan iedereen zich concentreren op waar het omgaat. Afscheid nemen is een emotioneel proces. Altijd zal het er gemis zijn, maar bij een leven dat iedereen als voltooid zag is het wellicht eenvoudiger, dan als iemand midden in het leven stond. Het is een feit dat de rust van het verwerken pas gevonden kan worden als alles tot in de puntjes is geregeld. Met Uitvaartcentrum24 kunt u daarop rekenen. Altijd in overleg met u, rekening houdend met uw wensen, tradities en rituelen, zal uw persoonlijke uitvaartverzorger u bijstaan waar u dat wilt. Alles wat u samen afspreekt, zal worden geregeld.  

Van aula tot koffiekamer bij uitvaart in Heerhugowaard

Elk afscheid is anders, ook omdat elk mens anders is. Het leven dat iemand heeft geleefd wordt tijdens een afscheid meestal herdacht. Mooie momenten worden opnieuw beleefd, de leuke anekdotes weer eens verteld, tegenslagen die iedereen in een leven wel heeft worden benoemd. Dat kan in de grote aula, waar 145 zitplaatsen en 250 staanplaatsen zijn. De twee beeldschermen, een piano, en goede geluidskwaliteit dragen bij aan een mooi afscheid, waarvan ook beeldopnames gemaakt kunnen worden. Het kan ook in de huiselijke familiekamer in een klein gezelschap. Naderhand kan iedereen in de koffiekamer met lounge herinneringen delen, waarbij een uitgebreide catering mogelijk is.

Uitvaart in Heerhugowaard in de Waerdse Tuin

Een uitvaart in Heerhugowaard kan heel mooi passen bij het leven van de overleden dierbare. Niet alleen in de grote aula, in de familieaula, maar ook in de buitenaula. Heel geschikt om een afscheid van een natuurliefhebber te organiseren. In de Waerdse Tuin wordt de kist geplaatst op een boomstam-plateau in het midden. Hieromheen kunnen 45 belangstellenden zitten, daaromheen is er nog ruimte voor zo’n 150, 200 personen. Er is de mogelijkheid muziek te laten horen. Sprekers kunnen gebruik maken van een microfoon. Een bijzonder decor voor een uitvaart in Heerhugowaard, onder de open lucht, met alle geluiden die daarbij horen.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Of u kiest voor een crematie of een begrafenis, een uitvaart in Heerhugowaard Uitvaartcentrum24 kan u de rust en het vertrouwen geven dat het een afscheid wordt zoals u het voor ogen zag. Een uitvaart waarbij u echt gelegenheid heeft om afscheid te nemen, omdat uw uitvaartverzorger het goed regelt. Bespreek al uw wensen vooral met Uitvaartcentrum24, er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. U zult vóór de uitvaart in Heerhugowaard weten waar u financieel aan toe bent. Geen onverwachte nota achteraf.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Heerhugowaard, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumheerhugowaard.nl.

First slide

Buitenkant

First slide

Huiskamer

First slide

Aula