Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Heerhugowaard

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Heerhugowaard?

Wist u dat u niet verplicht bent de uitvaartondernemer te bellen die op de polis van de eventuele uitvaartverzekering staat? U bent vrij te kiezen voor elke uitvaartondernemer die u wilt. En vaak is het zo dat u met Uitvaartcentrum24 meer kunt regelen met het uitgekeerde bedrag, dan bij de verzekeraar/uitvaartondernemer.

Wat de kosten van een uitvaart precies zijn is pas te zeggen als uw keuzes gemaakt zijn. Bij Uitvaartcentrum24 is het, ook door middel van onze pakketten, al snel duidelijk waar de kosten van een uitvaart vooral in zitten. U kunt natuurlijk altijd uw aanpassingen en toevoegingen hierop doen, maar daar zullen extra kosten mee gemoeid zijn. Terwijl u uw wensen bespreekt met uw uitvaartleider zult u wel direct weten wat uw keuze zal doen met de uiteindelijke kosten. Een uitvaart is heel persoonlijk, wat voor de een van belang is, is dat niet voor de ander.  

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Heerhugowaard? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumheerhugowaard.nl.

Wat kost een crematie in Heerhugowaard?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Heerhugowaard. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van een uitvaart in Heerhugowaard.

Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Heerhugowaard?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Heerhugowaard kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten uitvaart in Heerhugowaard. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.